Soalan Yang Biasa Di-tanya

S. Apakah pheromones?
J. Pheromones adalah sel hormon yang menghantar signal bau kepada minda bawah sedar jantina berlainan seks yang akan memetik respon seksual dengan berkesan dan bertenaga.


S. Bagaimana pheromones dikesan?
J. Pheromones dikesan melalui organ bersaiz 3inci di dalam hidung yang dipanggil Organ Veromenasal (VNO). Apabila VNO mengesan pheromones, ia akan menghantar signal respon seksual kepada otak.


S. Apa itu VNO
J. Fungsi VNO: Komunikasi Pheromones: Organ veromenasal atau VNO adalah organ pengesan yang terlibat dalam komunikasi secara kimia.


S. Kenapa saya tidak pernah mendengar mengenai organ VNO dan pheromones?
J. Ia adalah penemuan yang baru dan media telah mula melaporkannya. Mungkin anda tidak pernah mendengar mengenai pheromones dan VNO, jangan risau, ianya pasti akan disiarkan dalam TV dan saluran Astro kegemaran anda seperti National Geographic Special dan sebagainya.


S. Bagaimana menggunakan Phero-X?
J. Titiskan Phero-X pada kolar baju, atau pergelangan tangan atau leher dan pada belakang cuping telinga. Bergantung kepada biokimia kulit anda, inilah faktor paling kritikal. Cara anda menggunakannya memainkan peranan penting. Kesilapan yang biasa dilakukan pengguna yang baru adalah menggunakan pheromones dengan banyak sekali. Disebabkan Phero-X adalah pekat, hanya 1-3 titis diperlukan. Menggunakan dengan LEBIH BANYAK Phero-X TIDAK AKAN meningkatkan kesan-kesannya. Tentulah dengan menggunakannya secara berjimat-cermat, anda tidak akan hehabisan Phero-X dengan cepat. Gunalah sedikit yang mungkin, anda dapat manfaat dengan mendapat kesan yang lebih baik, pada kos yang lebih jimat.


S. Benarkah badan kita mengeluarkan pheromones secara semulajadi?
J. Ya tepat sekali. Kita berkomunikasi antara satu dengan lain setiap masa secara ilmiah menggunakan bau (pheromones). Inilah hal yang tidak banyak orang sedari.


S. Jika badan kita mengeluarkan pheromones secara semulajadi, kenapa kita perlu bantuan Phero-X?
A. Kerana amalan harian kita. Apa yang kita lakukan setiap hari, pada setiap pagi? Mandi bukan? Ini akan membasuh dan memusnahkan pheromones kita! Lagi pula kita telah bertemadun. (Kita mengenakan baju dari hujung rambut sampai kehujung kaki, ini menutupi 90% kulit yang merembeskan pheromones ke udara) Apabila kita menggunakan Phero-X, pheromones akan diganti semula dengan yang telah musnah dengan yang baru. Kita akan perolehi semula kuasa berhubungan melalui deria bau dengan orang sekitar kita.


S. Berapa lama ianya bertahan?
A. Pheromones kami dapat bertahan sekurang-kurangnya 6-12 jam apabila dikenakan pada pakaian.


S. Apakah manfaatnya menggunakan produk pheromones Phero-X?
- Lebih mata memandang dan senyuman ke arah anda
- Anda akan dilihat lebih menarik dari segi seksual
- Lebih temujanji dan hubungan seksual
- Memperbaiki hubungan yang anda ada sekarang
- Lebih pesona ketika berasmara
- Wanita akan lebih relaks dan lembut dengan anda
- Wanita akan mula rasa ingin berbual dengan anda
- Meningkatkan konfiden anda
- Lelaki-lelaki akan merasa aura kejantanan anda
- Hubungan secara / perniagaan /pekerjaan / peribadi akan jadi lebih bagus


S. Bagaimana untuk membuat pesanan, adakah ia selamat?
J. Dijamin RAHSIA & SELAMAT. Untuk memesan KLIK SINI


S. Apakah terma dan syarat 100% jaminan pulangan wang anda?
J. Anda ada 3 bulan penuh, untuk mencuba sendiri produk Phero-X. Sekiranya anda tidak berpuashati dengan hasilnya, sila pulangkan balik produk, dan kami akan pulangkan wang yang anda labur tanpa sebarang soal.


S. Bolehkah Phero-X di hantar secara rahsia?
J. Sudah tentu! Kami memahami perasaan anda. Sebab itu kami menghantar semua produk kami, dalam kotak kosong yang unik dan rahsia. Tiada sebarang tanda-tanda dan maklumat isi kandungan, yang ada hanyalah alamat Globe Net dan anda. (Tidak seorang pun yang akan tahu isi kandungannya, di-jamin!)


S. Adakah anda menghantar Phero-X secara global?
J. Tidak! Kami hanya menjual Phero-X di Malaysia, Indonesia, Singapura dan Brunei sahaja. LelakiPerkasa.Com adalah authorised reseller Phero-X secara rasmi untuk pasaran Asia Tenggara.


S. Berapa lama untuk saya menerima pesanan saya?
A. Setiap pesanan akan diuruskan dalam masa 24 jam, anda akan terima produk dalam masa 2 hari selepas kami menerima pembayaran. (Produk akan dihantar menggunakan khidmat POSLAJU secara PERCUMA!)


S. Di mana harus saya buat pesanan?
J. Untuk memesan KLIK SINI


[5-Alpha-Androst-16-En-3-One]
TM
2012 PHERO-X oleh LelakiPerkasa.Com
+6 019-3019978   Malaysia-Indonesia-Singapura-Brunei